середа, 12 вересня 2012 10:55

На "Столичному автошоу" показали новий український седан Vida Special Version
14

Автомобіль показали на “Столичному автошоу”
Фото: Фото Володимира Мукана
Седан ЗАЗ Vida Special Version має лицеву частину, як у хетчбека Chevrolet Aveo
Змінено решітку радіатора та капот
Ці автомобілі мають дзеркала кольору кузова
Салон  Vida Special Version відрізняється від звичайної  Vida

З жовтня почне продаватися новинка від ЗАЗ Vida Special Version. Автомобіль показали на "Столичному автошоу", що проходило на вихідних на території автоцентру на Столичному шосе у Києві.

Седан ЗАЗ Vida Special Version має лицеву частину, як у хетчбека Chevrolet Aveo попереднього покоління — фари іншої форми, змінену решітку радіатора та капот. На бічних дзеркалах заднього виду з'явилися повторювачі поворотів.

Салон Vida Special Version відрізняється від звичайної Vida автоматичною коробкою передач японського виробництва та регулюванням на водійському сидінні поясничної підтримки.

"Цей автомобіль обладнано новим двигуном General Motors обсягом 1,4 літри, - каже Олександр Аброскін, менеджер з продажу автомобілів "Укравто". - Вартість новинки буде приблизно 94 тис. грн".

Також на стенді ЗАЗ показали оновлені Lanos i Sens. Ці автомобілі мають змінену решітку радіатора, дзеркала кольору кузова, змінену оббивку салона, підігрів передніх сидінь і дзеркал та нові сірі ковпаки із логотипом ЗАЗ.

"Найдешевший Lanos із 86-сильним 1,5-літровим двигуном коштує 80680 гривень. Він укомплектований гудропідсилювачем керма, передніми електросклопідйомниками, протитуманними фарами, центральним замком та кондиціонером. Без цих опцій автомобілі Lanos вже не продаються", - сказав менеджер.

Зараз ви читаєте новину «На "Столичному автошоу" показали новий український седан Vida Special Version». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути