четвер, 30 серпня 2012 11:05

Lamborghin похизувалася позашляховиком Urus
6

Фото: Фото: auto.vesti.ru

Перший позашляховий Lamborghini, створений після невдалого експерименту з армійським LM002, дебютував в Москві. Примітно, що європейська прем'єра новинки пройшла не в рамках Московського автосалону, але в день початку заходу.

Концептуальний Lamborghini Urus був представлений у власному шоу-румі Lamborghini Moscow в Торговому центрі "Крокус Сіті Молл", який розташований в декількох хвилинах ходи від виставкових павільйонів.

Італійці довгий час вирішували, якою же саме буде третя модель в сімействі компанії. В результаті у виборі між седаном і кросовером переміг останній.

Передньомоторний прототип оснащений двигуном, що розвиває, за заявою виробників, 600 кінських сил, проте поки не оголошено, який саме використаний мотор - атмосферний V10 або турбований V8. Однак відомо, що Urus отримав постійний повний привід і КПП з двома зчепленнями. Крім того, на серійній моделі може бути використана підвіска з регульованим кліренсом.

Точної дати виходу Lamborghini Urus в продаж поки не відома. За деякими даними, це відбудеться в 2017 році.

Нагадаємо, раніше Lamborghini остаточно розсекретила концептуальний кросовер Urus.

Зараз ви читаєте новину «Lamborghin похизувалася позашляховиком Urus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути