вівторок, 06 грудня 2011 11:59

Іграшковий Lamborghini Aventador продають у 12 разів дорожче за оригінал

На автосалоні у Франкфурті була представлена ??масштабна копія суперкара Lamborghini Aventador в масштабі 1/8, яка коштує в 12 разів дорожче за оригінал. Створив її німецький художник Роберт Гюльпен. Німець вирішив розширити модельну лінійку своїх машин ще одним Aventador.

Нагадаємо, франкфуртська прем'єра мала кузов довжиною 60 см, виконаний з карбону з вкрапленнями золотої нитки товщиною в тисячну частку міліметра. Деталі інтер'єру та колісні диски відлили з золота і платини, причому інтер'єр ще і прикрашений розсипом діамантів і інших дорогоцінних каменів. Однак моделіст цього здалося мало, і він супроводив модель ще й окремо виконаним логотипом марки, який сам по собі представляє шедевр ювелірного мистецтва.

Гюльпена вирішив зробити весь кузов "іграшкового" Lamborghini із золота з додаванням карбону, а також дорогоцінних каменів. Підвіска також була зроблена з золота, а от диски на цей раз з платини. У машинці можна нарахувати 700 діамантів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Автошоу в Лос-Анджелісі: Honda "потовстішала", Mazda стала економнішою

Якщо замовнику здасться таких характеристик недостатньо, Гюльпен готовий доповнити своє творіння будь-якими іншими шедеврами. Можлива вартість золотого суперкара, яку німець сподівається виручити на аукціоні, - $ 4,7 млн.

Німецький художник сподівається, що одна з таких "іграшок" все ж принесе йому місце в Книзі рекордів Гіннеса як творця найдорожчої моделі автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Іграшковий Lamborghini Aventador продають у 12 разів дорожче за оригінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути