понеділок, 23 квітня 2012 10:26

Lamborghini остаточно розсекретила кросовер Urus з 600 "кіньми"

Компанія Lamborghini остаточно розсекретила концептуальний кросовер Urus. Автомобіль отримав платформу прототипу Bentley EXP 9F і 600-сильний мотор.

Новинку представили в рамках Пекінського автосалону. Уже названий багатьма експертами "найбільш екстремальний кросовер у світі" побудований на тій же платформі, що і недавній прототип Bentley EXP 9 F, але з широким використанням карбону. Відомо, що ця ж архітектура буде використана згодом для нових поколінь Porsche Cayenne і Audi Q7.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 
Передньомоторний прототип забезпечений двигуном, що розвиває, за заявою виробників, 600 кінських сил. Проте поки не оголошено, який саме використаний мотор - атмосферний V10 або турбований V8. Однак відомо, що Urus отримав постійний повний привід і КПП з двома зчепленнями. Крім того, на серійній моделі може бути використана підвіска з регульованим кліренсом.

Концептуальний Lamborghini Urus, названий так на честь одного з предків сучасних биків, повинен, за словами розробників, донести до потенційних покупців саму ідею можливості кросовера від Lamborghini.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 
Остаточне рішення про серійне виробництво ще не прийнято, але в тому, що проект отримає за підсумками виставки "зелене світло", особливо сумніватися не доводиться.

Зараз ви читаєте новину «Lamborghini остаточно розсекретила кросовер Urus з 600 "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути