вівторок, 25 вересня 2012 11:13

Kia представила нове покоління седана Cerato

Новий Kia Cerato офіційно представлений в Південній Кореї під ім'ям Kia K3, під яким надійде в продаж на внутрішньому ринку. Седан отримав нову зовнішність і збільшені габарити.

Екстер Kia Cerato, як і було обіцяно, переоформили відповідно до поточної фірмової стилістики марки. Седан став трохи довший (на 30 мм), ширший (на 5мм) і нижчий (на 25 мм), отримавши більш динамічну зовнішність, ніж попередник. Відомо також, що колісна база Cerato збільшена на 51 мм - цю відстань додано до простору для ніг задніх пасажирів.

Список доступного для Cerato обладнання поповнений такими новинками, як активний паркувальник, повністю світлодіодна оптика і так званий телематичний сервіс UVO, за допомогою якого можна контролювати стан автомобіля через смартфон.

На ринку Південної Кореї Kia Cerato/K3 перший час буде продаватися з двигуном об'ємом 1,6 л, що розвиває 140 кінських сил і 167 Нм крутного моменту. Такий силовий агрегат споживає близько 7 л на 100 км, але динамічні характеристики седана з цим мотором поки невідомі. Не оголошено також, з якими саме моторами новинка надійде на ринки Європи і США.

Зараз ви читаєте новину «Kia представила нове покоління седана Cerato». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути