середа, 01 серпня 2012 11:19

Kia показала перші фото нового Cerato

Перша порція фотографій майбутньої новинки KIA Cerato з'явилася в глобальній Мережі. Поки, втім, йдеться тільки про модифікацію седана для внутрішнього ринку Південної Кореї, проте є підстави припускати, що версії для ринків Європи і Північної Америки не будуть сильно від неї відрізнятися.

В Kia поки не балують технічними подробицями, обмежуючись заявами про те, що новий Cerato буде довшою, нижчою й ширшою від нинішнього покоління і отримає подовжену колісну базу, а також абсолютно новий кузов. Судячи з розповчюджених фотографій, досить імовірно, що Cerato запозичить основні стилістичні рішення у п'ятидверного хетчбека cee'd, що з'явився недавно.

Можна припустити, що Cerato запозичить у cee'd не тільки платформу, але й силові агрегати. За іншими даними, з Cerato поділиться своєю платформою Hyundai Elantra, і, отже, моторна гамма буде іншою - бензинові силові агрегати від 1,6 до 2,4 л потужністю до 173 к.с. і роботизована КПП з двома зчепленнями.

Крім того, повідомляється і про можливість виходу Cerato в кузовах купе і хетчбек.

На ринку Південної Кореї новинка повинна з'явитися вже цієї осені під ім'ям Kia K3. Як Kia Forte в першому кварталі наступного року вона добереться до Північної Америки, а європейським покупцям доведеться чекати, мабуть, до середини 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Kia показала перші фото нового Cerato». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути