вівторок, 24 липня 2012 10:14

З'явилися перші зображення нового Kia Cerato

Корейський автовиробник Kia готує оновлення своєї моделі Cerato, яка на деяких ринках продається під ім'ям Forte. У Мережі з'явилися перші зображення майбутнього дизайну моделі в кузові седан.

Седан Cerato з'явився вперше на ринку в 2010 році. Пізніше до нього додався хетчбек. Через два роки автомобілю з привабливим дизайном і прийнятною ціною знадобився фейсліфтінг. Тим більше що Kia активно оновлює свій модельний ряд.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Передбачається, що оновлений Cerato буде представлений на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді поточного року, повідомляє Motorauthority. Із запуском продажів компанія тягнути не буде, а тому новинка з'явиться в шоу-румах практично відразу після прем'єри. З особливостей нового дизайну можна відзначити перелицьовану передню частину машини, яка відрізняється новою решіткою радіатора і більш агресивними елементами.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Відповідальним за новий образ Cerato став головний дизайнер марки Петер Шрайер, який надав модельному ряду корейської марки більш преміальний вигляд. До речі, новий Kia K9, яка на зовнішніх ринках буде називатися Quoris, - його ж творіння. Відзначається також, що новий Cerato буде трохи довшим, нижчим і ширшим поточної моделі. Це, в свою чергу, позитивно позначиться на комфорті в салоні.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші зображення нового Kia Cerato». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути