четвер, 26 липня 2012 10:41

Kia натякнула на майбутній вигляд третього покоління Carens

Компанія Kia натякнула за допомогою дизайнерських скетчів на майбутній вигляд третього покоління свого компактвена Carens. Прем'єра новинки може відбутися на Паризькому автосалоні, причому вен отримає як п'яти-, так і семимісний варіант виконання.

Судячи з наявних малюнків, новий Kia Carens буде виконаний у традиційному для сучасних Kia стилі та стане більш динамічним і агресивним. Цілком можливо, за стилістичну основу буде взятий вигляд представленого не так давно п'ятидверного хетчбека Kia cee'd.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Не виключено, що у нього ж компактвен запозичить і лінійку силових агрегатів, а це означає, що оснащуватися він буде бензиновими і дизельними агрегатами об'ємом до 1,6 л. Однак цілком можливо, що Carens збереже і дволітровий дизель - на попередньому поколінні він розвивав 140 кінських сил. Агрегатувати двигуни, ймовірно, корейці будуть з шестиступінчастими коробками - механічною і автоматичною.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Наступник нинішнього покоління Kia Carens, що випускається з 2006 року, буде представлений на Паризькому автосалоні, а його європейські продажі стартують в березні наступного року.

Варто додати, що за останній час компанія Kia демонструє далеко не перший тизер: кілька днів тому корейці натякнули на те, як виглядатиме нове покоління седана Cerato, прем'єра якого відбудеться в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Kia натякнула на майбутній вигляд третього покоління Carens». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути