понеділок, 27 серпня 2012 10:14

Сімейство Kia Soul може поповнитися двома новими моделями
7

Фото: Фото: kia.com

У Kia ведуть активну роботу з випуску на ринок нового покоління Kia Soul: прототип компактного кросовера фотошпигуни вистежили на дорожніх випробуваннях. До новинки, прем'єра якої очікується в 2013 році, можуть приєднатися дві нові версії - "заряджена" трьохдверка та пікап-кабріолет.

Судячи з наявних знімків, з новим поколінням Kia Soul виробники не збираються відмовлятися від улюбленої покупцями "кубічної" зовнішності. Однак колісна база прототипу виразно довша, ніж у нинішньої моделі, що обіцяє додатковий життєвий простір для задніх пасажирів і вантажу. Крім того, в Kia збираються переробити "обличчя" моделі в дусі представлених певний час назад концептів Soul'ster і Track'ster.

Відомо також, що кросовер може отримати два нові двигуни з безпосереднім уприскуванням палива. Тим не менш, нинішня силова гамма, найімовірніше, також збережеться: в неї входять два бензинові мотори потужністю 138 і 164 к.с., а також 1,6-літровий 126-сильний дизель.

Що цікаво, у Kia Soul можуть з'явитися дві нові версії. Однією з них може стати трьохдверна модифікація, яку планується постачити потужним 201-сильним турбомотором від "зарядженої" версії хетчбека Hyundai Veloster. Крім того, компанія цілком може випустити на ринок дводверний пікап зі знімним верхом за мотивами концепту Soul'ster.

Точні терміни прем'єри нового Kia Soul поки не називаються, проте цілком можливо, вона відбудеться в рамках якого великого автосалону протягом 2013 року.

Нагадаємо, раніше в інтернеті з'явилася перша порція фотографій майбутньої новинки KIA Cerato.

Зараз ви читаєте новину «Сімейство Kia Soul може поповнитися двома новими моделями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути