середа, 05 жовтня 2011 12:28

Kia освіжила зовнішність Soul і додала 16 "коней" під капот
11

Фото: Фото: Kia

Компанія Kia вивела на ринок оновлену версію свого компактного кросовера. Kia Soul 2012 модельного року отримав новий 1,6-літровий бензиновий двигун з безпосереднім уприскуванням, модернізований інтер'єр і низку нових рівнів оснащення.

Головне конструктивне нововведення - це шестиступінчасті КПП. Якщо раніше Kia Soul забезпечували 5-ступінчастою "механікою" і 4-діапазонним "автоматом", то тепер він за замовчуванням отримає більш сучасні коробки передач.

Крім того, були вдосконалені та силові агрегати. Бензиновий 1,6-літровий мотор тепер розвиває 140 к.с. проти 124. Потужність дизеля не збільшилася, але зменшилися апетити, крім того, знизився обсяг шкідливих викидів.

На розгін до 100 км / год така модифікація тепер витрачає на секунду менше, тобто 10 секунд.

Разом з освіженою зовнішністю і дещо переосмисленим інтер'єром кросовер отримав ще дві спеціальні версії: до Diva і Burner додали Hunter і Quantum.

Вони відрізняються розширеним рівнем оснащення і деякими зовнішніми нюансами: скажімо, Hunter можна впізнати по ексклюзивним кольорам кузова (оливковий або "Місячний синій") 18-дюймовим колесам і люома в даху, а Quantum забарвлюється тільки в сріблястий металік і комплектується чорними колісними дисками в поєднанні з чорним ж інтер'єром.

Продажі модернізованого Kia Soul на європейському ринку вже почалися. Ціна - від 14,5 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Kia освіжила зовнішність Soul і додала 16 "коней" під капот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути