Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2011 10:07

Kia везе у Франкфурт новий спортивний седан

Корейська компанія Kia покаже у Франкфурті новітню розробку - концептуальний спортивний седан. Автомобіль має продемонструвати новий підхід виробника до екстер'єру модельного ряду.

За словами шеф-дизайнера Kia Пітера Шрайера, головне в образі концепту - його динамічність і стрімкість, а також демонстрація деяких нововведень у дизайні, що отримають у майбутньому всі нові моделі марки. Про те, якою саме силовою установкою забезпечена новинка, в Kia не кажуть. Відомо лише, що седан отримав чотири посадочних місця і задній привід.

Нагадаємо, Kia представить у Франкфурті тридверну модифікацію свого компактного хетчбека Picanto. Модель отримала трехдверний кузов вперше з моменту своєї появи в 2004 році. Picanto 3D буде більш спортивною і динамічною, ніж п'ятидверна модифікація, при повному збереженні габаритів і обсягу життєвого простору. Коштувати тридверка буде трохи дешевше, ніж версія з п'ятьма дверима.

Також відомо, що на стенді Kia у Франкфурті буде представлено ??злегка модернізований компактний кросовер Kia Soul.

Зараз ви читаєте новину «Kia везе у Франкфурт новий спортивний седан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути