понеділок, 15 серпня 2011 16:39

Kia показала тридверну версію Picanto

Kia показала тридверну версію Picanto

Компанія Kia виводить на ринок тридверну модифікацію хетчбека Picanto. Вперше в історії моделі вона позбулася двох дверей, придбавши натомість два нових рівні комплектації. Обіцяно, що тридверний компакт буде більш спортивним і емоційним.

Як заявляють в Kia, компактний хетчбек Picanto отримав тридверну версію вперше з появи моделі на ринку в 2004 році. Зменшення кількості дверей не вплинуло на технічний складоник - платформи у трьох-і п'ятидверного хетчбеків ідентичні, проте багато деталей кузова, такі, як двері, задні стійки і крила, а також скління у трехдверки абсолютно нові. Крім того, новинка отримала видозмінені бампера і нові грати радіатора, а габарити салону не змінилися зовсім.

В силу претензії на спортивність трьохдверний Picanto отримав і свої власні схеми оформлення інтер'єру, що включають унікальний червоний колір Chili. Разом з трьохдверним кузовом Picanto придбав і два нових рівня оснащення, які названі Halo і Equinox. Їх відрізняють адаптивна оптика зі світлодіодними вкрапленнями, 14- і 15-дюймові дюймові колісні диски особливого дизайну, просунута мультимедійна система і велика кількість електронних асистентів.

Kia Picanto 3D, як і п'ятидверний варіант, пропонують з двома двигунами: літровим 68-сильним і 1,2-літровим 84-сильним.

За підрахунками Kia, ринок компактних хетч до 2014 рік виросте до 2,5 млн одиниць, а до 2015 року - до 3,3 млн, причому близько третини припаде саме на тридверні моделі. Для Європи пропорції ще суворішим - до 45%. Саме це підштовхнуло корейську компанію на випуск нової модифікації Kia Picanto. Європейські продажі стартують вже наступного місяця.

Зараз ви читаєте новину «Kia показала тридверну версію Picanto». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути