понеділок, 01 березня 2010 16:04

Нова спортивна модель Kia обійдеться дешевше за конкурентів (ФОТО)

На Міжнародному автошоу, що почнеться 4 березня в Женеві, корейський автовиробник "Кіа" представить спортивне купе Kia Forte Koup.

"Кіа" вперше випускатиме легковик такого типу. Вважають, що він конкуруватиме з Honda Civic, Ford Focus and Chevrolet Cobalt. Також порівнюють із Toyota Scion та Nissan Cube. Проте корейська новинка має сучасніший спортивний дизайн. Комплектується потужнішими двигунами. Крім того, буде дешевшою.

Нове купе розробили на базі седану Kia Forte. Цю модель продають у світі з 2009-го. В Україну не постачають. На задньому сидінні достатньо простору для дорослих пасажирів. Проте стеля новинки нижча. Forte Koup випускатимуть у двох комплектаціях. Базова EX має 2-літровий двигун на 155 к.с.

У місті він витрачатиме 10 л бензину на 100 км. За містом - 7,5. Передбачена 5-ступенева автоматична коробка передач. Модель Kia Forte Koup SX матиме двигун на 2,4 л.

Обидві версії матимуть чотири подушки безпеки. З керма можна буде керувати аудіосистемою та перемикати мобільний зв"язок на блютуз.

Kia Forte Koup з березня 2010-го вже будуть продавати у США та Європі. Базова модель, EX, коштуватиме $17290. SX коштуватиме $19390. Ціни у конкурентів — на $1-4 тис. вищі.

В Україні найдешевша малолітражка Kia моделі Picanto коштує 85,1 тис. грн.

Gazeta.ua за матеріалами The New York Times

Зараз ви читаєте новину «Нова спортивна модель Kia обійдеться дешевше за конкурентів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути