середа, 24 лютого 2010 18:14

Новий Chevrolet Aveo стане молодіжним авто

Після нещодавньої офіційної прем"єри на автошоу в Детройті концепт-кару Chevrolet Aveo RS в Інтернеті з"явилися перші знімки радикально оновленої виробничої версії автомобіля Aveo.

Судячи з фотографій, модель 2012 отримає довгоочікувані оновлення як всередині, так і зовні. Особливо вражає дизайн передньої частини, який дуже сильно нагадує RS і сповіщає про те, що незабаром Aveo буде виглядати набагато стильніше і респектабельніше, ніж той автомобіль, який ми сьогодні бачимо на вулицях.

Інтер"єр теж зазнав суттєвих змін: з"явилися нові матеріали оздоблення, а панель управління виконана в мотоциклетному стилі, показання спідометра тепер відображається в цифровому вигляді.

Сам інтер"єр тепер стане різнокольоровим, його можна буде вибирати залежно від кольору авто. В авто з"явиться жорсткий диск, гнізда для підключення мультимедійних пристроїв і ще багато цікавого. За задумом розробників, новий Aveo повинен стати молодіжним автомобілем і поборотися на ринку з новими європейськими моделями в даному класі.

Ціна автомобіля поки залишається невідомою. Очікується, що вона буде оприлюднена ближче до кінця цього року, а сам автомобіль з"явиться у продажу в наступному році.

AutoConsulting

Зараз ви читаєте новину «Новий Chevrolet Aveo стане молодіжним авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути