Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 16:17

Kia похизувалась екстравагантною зовнішністю кросовера Soul

Корейці з Kia оновили свій найкомпактніший кросовер Soul. Модель отримала ще більш екстравагантну зовнішність і новий силовий агрегат. Прем'єра модернізованого переднепривідника відбулася на автосалоні в Нью-Йорку.

У рамках рестайлінгу Kia Soul отримав трохи видозмінене обличчя. Кросовер отримав нову головну оптику з обов'язковими нині світлодіодними вставками, перероблений капот, більш агресивний передній бампер, іншу решітку радіатора. Модернізовані і задні фари.

Головні зміни - в моторній гамі, якою Kia Soul супроводжується на американському ринку.Тепер покупці можуть оснастити кросовер новим двигуном 1,6 GDI, який споживає на 10% палива менше, ніж попередник, але розвиває 135 кінських сил. Крім того, на Soul встановлюється і новий дволітровий бензиновий мотор,розвиває 160 к.с. і 194 Нм крутного моменту. Попередній варіант відрізнявся лише 142 "кіньми". Цей двигун, запевняють розробники, споживає близько восьми л на 100 км пробігу.

Також у списку нових доступних опцій є 6-ступінчаста механічна КПП. Про те, коли і в якому вигляді оновлений Kia Soul добереться до Європи, поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Kia похизувалась екстравагантною зовнішністю кросовера Soul». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути