четвер, 02 червня 2011 16:24

Юний киянин на "Lexus" розбив "Kia" і поранив двох людей
9

Фото: Фото: Друга смуга

Ця ДТП сталася 2 червня на початку восьмого ранку. На Парковій алеї, на повороті з обмеженою видимістю зіткнулися автомобілі Lexus LS-460, під керуванням 19-річного юнака і "Kia Rio" під керуванням 44-річного водія.

У результаті ДТП постраждали водій "корейця" - його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини та живота, переломом колінного суглоба. На лікарняному ліжку опинився також і неповнолітній пасажир (1995 р.н.) корейського легковика з травмою голови та закритою травмою живота.

Зважаючи на пошкодження лобового скла, можна припустити, що люди в Kia Rio не скористалися ременями безпеки, а в даній ситуації ремені могли врятувати їх від тілесних ушкоджень.

Як відомо, організація дорожнього руху на парковій алеї організовано односторонній рух з 7.00 до 10.00 в напрямку центру, а ввечері транспортний потік рухається у зворотному напрямку.

З урахуванням такої організації дорожнього руху можна припустити, що водій Lexus LS-460 порушив вимоги дорожніх знаків, а водій Kia Rio не бачив його.

Втім це тільки припущення, як все було насправді - з'ясує подальше розслідування цього дорожнього інциденту.

Зараз ви читаєте новину «Юний киянин на "Lexus" розбив "Kia" і поранив двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути