неділя, 11 вересня 2011 16:31

У Києві презентували новий Kia Rio
10

Фото: Фото: Володимир Мукан

11 вересня на "Столичному автошоу" у Києві корейський автовиробник Кіа представив одразу дві новинки — Kia Rio нового покоління та Kia Optima, що продовжить модельний ряд Magentis.

Kia Rio стало довше на 12 см і ширше — на 5 см. Форма кузова та передній бампер машини дуже нагадує Hyundai Accent. Технічними характеристиками ці автомобілі також мало чим відрізняються.

"Новий Kia Rio зроблений на базі Hyundai Accent, тому вони й схожі", - говорить представник "Кіа Моторс" Сергій Лисенко.

За його словами, на Kia Rio ставитимуть два двигуни на вибір — 1,4-літровим на 106 кінських сил і обсягом 1,6 літра на 123 кінські сили.

"Машини можна буде вибрати як із 5-ступеневою механічною коробкою передач, так і з 4-ступеневим "автоматом." Kia Optima — седан за класом вищий Rio. Його оснащатимуть потужнішими двигунами — 2-літровим мотором потужністю 165 "коней" і 2,4-літровим на 180 кінських сил", - заявив він.

Обидва автомобілі з'являться в продажу у грудні цього року.

"Ціни на ці моделі поки невідомі, але зрозуміло, що Кіа на 10-15 тисяч гривень будуть дорожчими від моделей такого класу Hyundai", - сказав Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «У Києві презентували новий Kia Rio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути