понеділок, 10 вересня 2012 22:09

Фотомоделі позували біля машин на "Столичному автошоу"
27

Фото: Фото: Володимир МУКАН

Із 7 по 9 вересня у Києві проходило дев'яте за рахунком "Столичне автошоу". На автовиставці було представлено 250 автомобілів.

Майже біля кожного авто позувала вродлива дівчина. Багато моделей представляли марки автохімії, банки, що дають кредити на авто, або просто гуляли виставкою.

"Це вже четверта автовиставка, на якій я працюю. Мені автомобільні виставки подобаються. Сюди приходить багато як серйозних фотографів, так і початківців. Я рік тому навіть в автомобільний журнал потрапила", - розповідає Олена Білоцька.

Вона у червоній сукні роздає буклети перед входом до головного павільйону. До неї підходить неголений чоловік років 35 із товаришем. Тримає стаканчик із пивом, хоче сфотографуватися з нею. Бере дівчину за талію, а потім піднімає. Дякує і йде до іншої, у комбінезоні Mobil.

"Із такими не дуже люблю фотографуватися. Бува почнуть приставати, телефон клянчити, це не дуже приємно. Але таких, на щастя, мало", - каже дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Столичному автошоу" виставили 250 автомобілів

Потрапляє на виставку Олена через модельне агентство, в якому працює. За три дні виставки дівчина отримала 1200 гривень.

"Якщо позувати біля машин, можна заробити вдвічі більше. Але там вищий рівень дівчат, великий конкурс - із 60 вибирають 4-5 осіб", - зазначила вона.

Софія Васильєва почала працювати на виставках 5 років тому. Починала за кордоном.

"В Україні люди більш замкнуті, ніж на Заході чи Сході. Наприклад, у Японії та Китаї там за цілий день виставки підійшло б утричі більше людей. Японці особливо люблять фотографуватися. Рідко-хто з японців не фотографує на виставці", - каже модель.

Юля Романюк і Даша Білецька на автоавтошоу працюють вперше, на виставку потрапили через модельне агентство. Позують біля Toyota GT-86.

"До нас якось підійшли батьки, дали на руки грудну дитину й фотографували. Не знаю, навіщо це батькам, але нам приємно. Це частина нашої роботи. Тут дуже весело", - посміхаються дівчата.

Зараз ви читаєте новину «Фотомоделі позували біля машин на "Столичному автошоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути