пʼятниця, 08 грудня 2017 19:35

Ford представив оновлені фургони та мінівени

Американська компанія Ford представила нові комерційні автомобілі сімейства Transit. Це - пасажирські версії Ford Tourneo Connect і Tourneo Courier та вантажні - Transit Connect і Transit Courier.

У найближчі півтора роки модернізують усю лінію комерційних моделей компанії в Європі. Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі Ford.

Ford Tourneo Connect и Ford Transit Connect

Оновлені версії автомобілів виділяються новою стильною передньою частиною з більш високо розташованою решіткою радіатора та витонченішими фарами. У Ford Transit Connect нові ґрати радіатора мають 3 поздовжніх бруса. У Tourneo Connect - 5. Дорожчі версії оснастили потужними ксеноновими лампами і світлодіодними ходовими вогнями.

Ford Tourneo Connect розрахований на 5 місць. Ford Grand Tourneo Connect - на 7. Інтер'єри автомобілів виготовлені зі стильних і зносостійких матеріалів. Дорожчі версії авто оснастили 6-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм планшетного типу з фірмовою мультимедійною системою SYNC 3.

Автор: Прес-служба
  Ford Tourneo Connect
Ford Tourneo Connect

Вантажний і пасажирський автомобілі оснастили новим комплексом систем допомоги водієві. Інтелектуальна система підтримки швидкості Intelligent SpeedAssist автоматично регулює швидкість автомобіля в залежності від поточного швидкісного режиму. Моделі мають системи запобігання зіткнень Pre-Collision Assist з функцією виявлення пішоходів, екстреного гальмування, стабілізації при сильному бічному вітрі. Система активної допомоги під час паркування допомагає безпечно зайняти місце при перпендикулярній паралельній парковці.

Лінійка новітніх силових агрегатів забезпечує поліпшені паливно-економічні показники - викиди в атмосферу на рівні Євро 6.2. Нові 1,5-літрові дизельні двигуни EcoBlue компанії Ford поєднують конструкцію з низьким коефіцієнтом тертя. Двигуни оснастили 6-ступінчастою механічною трансмісією в стандартній комплектації. Дизельний двигун EcoBlue об'ємом 1,5 л можна поєднати з новою сучасною 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Автор: Прес-служба
  Ford Transit Connect
Ford Transit Connect

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонував Ford: добірка реклами

В обох пасажирських версіях Tourneo Connect і Grand Tourneo Connect є можливість скласти задні сидіння і перекинути вперед або зняти взагалі.

Вантажний Transit Connect пропонує водіям комерційних автомобілів широкий спектр можливостей. Версії з довгою і короткою базою забезпечують вантажну місткість до 3,6 м³. Це дає змогу перевозити вантажі від 520 кг до 890 кг.

Ford Tourneo Courier и Ford Transit Courier

5-місний пасажирський Tourneo Courier і вантажний Transit Courier найкомпактніші представники сімейства Transit. Моделі відрізняються зміненою формою решітки радіатора і конструкцією бампера.

Автор: Прес-служба
  Ford Tourneo Courier
Ford Tourneo Courier

У салоні Tourneo Courier і Transit Courier оснастили 6-дюймовим кольоровим сенсорним екраном. Він розташований ближче до водія. Це забезпечує кращу візуальну доступність і простоту у використанні.

Під капотом - економічний 1,5-літровий дизельний двигун TDCi і 1,0-літровий бензиновий двигун EcoBoost. Авто має 6-ступінчасту трансмісію. Це забезпечує більш чітке перемикання швидкостей і сприяє досягненню кращої фактичної паливної економічності.

Автор: Прес-служба
   Ford Transit Courier.
Ford Transit Courier.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford показав 12 нових тюнінгованих пікапів і позашляховиків

Пасажирський Tourneo Courier має багато вільного простору в салоні та багажному відділенні. Багатофункціональний заднє відділення вигідно відрізняється розділеними в співвідношенні 60/40 задніми сидіннями зі зручним механізмом складання. Новий Transit Courier пропонує водіям версії з навантаженням в діапазоні від 500 кг до 590 кг.

Компанія-розробник автономних автомобілів Argo AI залучить науковців до розробки штучного інтелекту для "віртуального водія". Вони розробляють технології, які допоможуть автономним автомобілям правильно бачити та інтерпретувати навколишній світ, передбачати поведінку інших учасників дорожнього руху.

Зараз ви читаєте новину «Ford представив оновлені фургони та мінівени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути