Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 11:50

Ford показав 12 нових тюнінгованих пікапів і позашляховиків
12

Ford F-150 Lariat SuperCrew від Air Design
Фото: прес-служба Ford
Ford F-150 XLT SuperCab від RK Sport
The Operator від Hellwig Products
Tjin Edition Ford F-150 від Tjin Edition
Ford F-150 Raptor Xbox One X Edition від Ford Performance і Xbox

Ford представив лінійку шоу-карів, розроблених на основі серійних пікапів, позашляховиків і кросоверів Ford. Презентація відбулася під час виставки Асоціації виробників спеціалізованого обладнання SEMA, яка пройшла у Лас-Вегасі. Щороку там презентують ефектно тюнінговані авто.

Project SD126 від BDS Suspension

В основі Project SD126 — важкий пікап Ford Super Duty XLT із турбодизельним двигуном, об'ємом 6,7 л. Він оснащений 6-ступінчатою автоматичною коробкою передач TorqShift. Позашляхові можливості пікапа посилили за допомогою ліфтованої підвіски, 42-дюймових коліс та вкороченою разом із вантажним майданчиком колісною базою. У кабіні — гоночні "ковші" та ремені безпеки, система GPS-навігації для бездоріжжя й аудіосистема з компонентами Kicker Audio.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили Ford Focus 2018: перші шпигунські фото

Vaccar Ecosport і Boosted Bronco від Vaccar

Дизайн-студія Vaccar перетворила в стильного "лісника" найкомпактніший кросовер у модельній лінійці Ford. Авто вирізняється позашляховими шинами й розширеними колісними арками. Автомобіль, оснащений двигуном, об'ємом 2 л. У салоні - акустика Kicker й автомобільний сейф The Club.

Modern Adventurer від A.R.E.

Виробник обладнання для пікапів А.R.Е. представив своє бачення автомобіля для сучасного шукача пригод. Концептуальний Modern Adventurer створили на основі F-150 XLT SuperCrew із двигуном EcoBoost, об'ємом 2,7 л. Він оснащений 10-ступінчатим "автоматом". Підвіскі допрацювали пневматичними елементами для компенсації навантаження. Над позашляховими покришками — розширювачі колісних арок. На даху фірмового кунга A.R.E. - намет.

Автор: прес-служба Ford
  Ford F-150 Lariat SuperCrew від Air Design
Ford F-150 Lariat SuperCrew від Air Design

Ford F-150 Lariat SuperCrew від Air Design

Компанія Air Design, що створює обвіси для пікапів і спортивних автомобілів, згадала про моду дев'яностих на потужні "спортивні" пікапи. Саме в стилі "заряджених пікапів" виконано їхній концепт на базі Ford F-150 Lariat SuperCrew із двигуном EcoBoost V6, об'ємом 3,5 л. У автомобілі - 10‑ступінчата автоматична коробка передач. На пікап із заниженою підвіскою встановили повний комплект обвісу Street Series Accessories. У салоні зробили акцент на високоякісному звуці: сигнал з аудіофільського плеєра Astell & Keаrn Kann подається на динаміки Focal.

Ford F-150 RTR Muscle Truck від RTR Vehicles

Компанія RTR Vehicles, заснована чемпіоном світу з дріфту та фанатом "мустангів" Воном Гіттіном-молодшим, зазвичай працює над допрацюваннями для Ford Mustang. Однак для SEMA 2017 компанія RTR Vehicles підготувала ще й пікап. Ford F-150 RTR Muscle Truck зі збільшеними ходами підвіски виділено фірмовим обвісом зі світлодіодними елементами на решітці. Він має бензиновий двигун V8, об'ємом 5 л. Салон із високоякісної шкіри від Katzkin.

Автор: Автоцентр
  Ford Expedition XLT от LGE-CTS Motorsports
Ford Expedition XLT от LGE-CTS Motorsports

Ford F-150 Lariat SuperCrew від CJ Pone Parts

Компанія CJ Pony Parts, що спеціалізується на продажі та встановленні післяпродажного обладнання, також обрала як об'єкт тюнингу Ford F-150 Lariat SuperCrew. У пікапа ліфтована підвіска, що піднімає кузов на додаткові 18 см в порівнянні зі стандартною, розширювачі колісних арок і бампери з вбудованою LED-світлотехнікою. Світлодіоди розмістили навіть на днищі автомобіля.

Ford F-150 XLT SuperCab від RK Sport

Виробник обвісів і компонентів системи впуску RK Sport представив Ford F-150 XLT SuperCab, натхненний гоночними автомобілями. На пікап із заниженою підвіскою встановили обвіс із вуглеволокна. Помітне червоно-чорне забарвлення торкнулося навіть оптики та емблеми виробника. Двигун EcoBoost V6 об'ємом 2,7 л. пройшов комплексне доопрацювання й отримав випускну систему Ford Performance. У салоні, обшитому шкірою майстрами Katzkin, встановили сейф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонував Ford: добірка реклами

The Operator від Hellwig Products

Компанія Hellwig Products спеціалізується на надміцній підвісці для позашляховиків і комерційних автомобілів. Об'єктом тюнинга вона обрала пікап Ford Super Duty

F-350 завдовжки понад 6 м. Він обладнаний турбодизельним мотором, об'ємом 6,7 л. Кузов із цифровим камуфляжем на бортах обладнали розширювачами арок, посиленими бамперами з лебідкою, світлодіодною "люстрою" на даху. Найпомітніше "обладнання" цього концепту — мотовсюдихід Arctic Cat Wildcat. Його закріпили на спеціальну консоль у кузові. Це дозволяє проводити розвідку на перетятій місцевості. У підвісці — посилені стабілізатори та пневматичні ресори Hellwig.

Автор: прес-служба Ford
  Tjin Edition Ford F-150 від Tjin Edition
Tjin Edition Ford F-150 від Tjin Edition

Tjin Edition Ford F-150 від Tjin Edition

Tjin Edition — компанія-промоутер, яка на додаток будує ефектні шоу-кари для своїх клієнтів. Tjin Edition Ford F-150 — наступник аналогічного концепту 2012 року, також створеного для експозиції Ford на виставці SEMA. Головна особливість концептуального пікапа - екстремально занижена пневматична підвіска і масивні 24-дюймові колеса. П'ятилітровий бензиновий двигун V8 і трансмісія залишилися без змін, додано тільки випускну систему Ford Performance. Чорний із помаранчевим шкіряний інтер'єр з акустикою Kicker доопрацювали у Katzkin.

Ford Expedition XLT від LGE-CTS Motorsports

Каліфорнійська LGE-CTS Motorsports будує автомобілі під замовника, ремонтує та реставрує кузови. Для виставки SEMA компанія створила на основі новітнього Ford Expedition XLT більш стильну і прохідну альтернативу кемперу. Семимісний позашляховик обладнали наметом на даху, кастомними бамперами, додатковою світлотехнікою, 35-дюймовими позашляховими шинами і посиленою підвіскою. У салоні встановлено розважальну систему для пасажирів заднього ряду, автомобільний сейф і холодильник.

Автор: прес-служба Ford
   Project SD126 от BDS Suspension Источник: https://www.autocentre.ua/news/tyuning/ford-predstavil-bolee-10-zaryazhennyh-vnedorozhnikov-na-vystavke-sema-2017-389050.html © Autocentre.ua
Project SD126 от BDS Suspension Источник: https://www.autocentre.ua/news/tyuning/ford-predstavil-bolee-10-zaryazhennyh-vnedorozhnikov-na-vystavke-sema-2017-389050.html © Autocentre.ua

Ford Expedition Limited Max від CGS Performance

Виробник систем впуску та випуску CGS Performance додав потужності двигуну EcoBoost позашляховика Ford Expedition, виконаному Limited Max. Встановили нові випускну систему і блок керування двигуном, більш продуктивний інтеркулер. Темне забарвлення кузова з тонованим склом доповнює матові диски з керамічним покриттям. Салон обтягнули шкірою в ательє Alea Leather. Додатково встановили розважальну систему з DVD-плеєром і сейф.

Ford F-150 Raptor Xbox One X Edition від Ford Performance і Xbox

Напередодні виходу нової ігрової консолі Xbox One X, яка обіцяє стати найпотужнішою у світі, відділення Ford Performance об'єдналося з ігровим підрозділом Microsoft, щоб створити спеціальну версію "зарядженої" модифікації Ford F-150 — Ford Raptor. Автори пікапа не обмежилися яскравою тематичню графікою на кузові. Крім нових бамперів, додаткової світлотехніки на світлодіодах і багажника на даху у Ford F-150 Raptor Xbox One X Edition на 15 см збільшили кліренс, посилили гальма, встановили нові інтеркулер і випускну систему Ford Performance Borla. На початку наступного року цифрова версія цього Raptor з'явиться в безкоштовному доступі для гравців Forza Motorsport 7.

Працівники складальної лінії Ford тестують екзоскелети EksoVest, які допомагають знизити рівень втоми та оберігатимуть від травм на виробництві.

EksoVest від Ford та компанії Ekso Bionics - одна з розробок високотехнологічних засобів, які допомагають знизити фізичні навантаження працівників.

Зараз ви читаєте новину «Ford показав 12 нових тюнінгованих пікапів і позашляховиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути