понеділок, 29 вересня 2008 15:49

Європейські військові спостерігачі в Грузії будуть без зброї

Більше 140 спостерігачів військової місії Євросоюзу з 22 країн замінять російських миротворців в буферній зоні між Грузією і Південною Осетією, повідомив в понеділок начальник тимчасового прес-центру миротворчих сил Росії в Південній Осетії підполковник Віталій Манушко.

"Вчора відбулася зустріч між представниками військової місії Євросоюзу і командувачем російськими миротворцями в Південній Осетії генерал-майором Маратом Кулахметовим, на якій обговорювався порядок заміни російських миротворців на європейських спостерігачів", - сказав він.

"Згідно з попередніми домовленостями, що є на даний момент, планується відкрити два польові офіси Європейської військової місії, в місті Горы і в Багалеті, в кожному офісі планується розмістити до 70 спостерігачів з 22 країн", - відзначив Манушко.

За його словами, завдання по спостереженню за обстановкою в зоні конфлікту європейські військові спостерігачі виконуватимуть "без зброї і озброєння".

Манушко додав, що 30 вересня переговори про умови заміни російських миротворців представниками Євросоюзу будуть продовжені, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Європейські військові спостерігачі в Грузії будуть без зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути