вівторок, 17 вересня 2013 12:48

Двері нового Chery Arrizo 7 можна відчиняти через смартфон
9

Фото: Фото: Володимир Мукан

На "Столичне автошоу", що проходило у Києві на вихідних, китайський автовиробник Chery привіз дві новинки. Одна із них – седан Chery Arrizo 7. У кінці квітня цю модель вже показували на Шанхайському автосалоні.

Седан має злегка дутий капот, бічні ребра жорсткості йдуть вздовж всієї боковини автомобіля. Блокфари машини оснащенні "ходовими вогнями" і ксеноновою оптикою Bosch. На решітці радіатора та кришці багажника встановлена оновлена емблема Chery. На дзеркалах – повторювачі вказівників поворотів. Стилістика дизайну корми автомобіля трохи перегукується із KIA RIO. Багажне в відділення у китайця на 45 літрів менше, ніж у корейця. Проте воно значно зручніше. У Chery  Arrizo 7 замість дуг, що з'єднують кришку багажника із кузовом встановлені компактні амортизатори. Вони не лише не займають місця в багажному відсіці, а й дозволяють кришці багажника більше відчинятися. Проєм між багажним відділенням і салоном у Chery значно ширший. Це дозволяє перевозити більш широкі речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдиний у світі шкіряний автомобіль виставили на продаж

Салон новинки просторий, у його оздобленні поєднано чорний та кремовий кольори. Форма торпеди своїми лініями у районі бардачка нагадує корейський Hyundai Accent. Тільки торпеда китайця виконана багатше, у ній поєднано 5 видів пластику, центральні вентиляційні решітки розташовані вертикально, а між ними – 7-дюймовий сенсорний екран мультимедійного центру Cloudrive. До речі, цей гаджет працює на системі Android. Пристрій обладнаний Bluetooth і USB-портом. При увімкненні задньої передачі на його екран виводиться відео із камери, встановленої над заднім номерним знаком. Це полегшує паркування. Якщо синхронізувати смарфон із мультимедійником, то із смарфона можна відчиняти двері, багажник і виконувати інші маніпуляції.

Замість звичного замка запалювання у Arrizo 7 встановлена кнопка запуску двигуна, як у добре укомплектованих машин С і D-класу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подряпане коштовне авто і щодня нові скульптури з пінопласту - чим дивує ГогольFEST

"Це прогрессивна модель. Незважаючи на те, що автомобіль не належить до бізнес-класу, він укомплектований практично всім начинням, яке тільки можна встановити. Тут чудовий звук магнітоли, всі деталі салону добре підігнані, зручні сидіння, - розповідає продавець консультант "Автоцентру на Столичному" Костянтин Чибичик. -  Автомобіль оснащують 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 126 кінських сил. На вибір пропонують дві коробки передач - п'ятиступеневу "механіку" або варіатор. Автомобіль до "сотні" розганяється за 12,8 секунди, а його максимальна швидкість складає 183 кілометрів на годину".

Точна вартість автомобіля поки невідома. Проте автовиробник обіцяє, що авто залежно від комплектації продаватимуть приблизно від 106 до 150 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Двері нового Chery Arrizo 7 можна відчиняти через смартфон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути