середа, 05 лютого 2014 11:12

Citroen показав серійний позашляховик C4 Cactus з незвичайним дизайном
5

Citroen виклав офіційні фотографії серійного C4 Cactus. Офіційна прем'єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві.

Технічні подробиці поки не розкриваються. Продажі компактного кросовера стартують вже в кінці цього року.

Серійний "Кактус" успадкував багато незвичайних дизайнерських рішень від концепту, представленого минулої осені у Франкфурті. 

У Citroen на серійну модель перенесли не тільки хитромудрі обриси LED-фар і божевільний дизайн дисків, але і технологію Air Bump - заповнені повітрям еластичні "подушечки" на дверях і під ліхтарями, які бережуть автомобіль від випадкових подряпин. Захисним гумовим шаром покриті бампери і область багажника, а релінги на даху вигнуті так само витончено, як і у концепта.

У салоні C4 Cactus зберігся стильний диван замість двох індивідуальних передніх крісел, а також лаконічна повністю цифрова інструментальна панель з двома екранами - перший для основних показань приладів, другий для управління другорядними функциями.Практичная легкомиюча оббивка виглядає набагато дорожче, ніж коштує насправді, завдяки вдалому підбору кольорів і фактур.
Зараз ви читаєте новину «Citroen показав серійний позашляховик C4 Cactus з незвичайним дизайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути