Ексклюзиви
четвер, 16 січня 2014 18:30

Став відомий найкращий автомобіль Детройтського автошоу
9

Журі з 30 найбільших автомобільних дизайнерів, що входять в організацію Eyes on Design, обрало найкращі серійний і концептуальний автомобілі з числа представлених на Детройтському автосалоні. Головну нагороду забрав 2015 Ford Mustang, представлений на NAIAS в новому кольорі "потрійний жовтий"; в експозиції до спортивного GT приєднався і кабріолет.

Представлений минулого місяця поні-кар обігнав за кількістю голосів не тільки своїх прямих конкурентів Chevrolet Corvette, Lexus RC-F і BMW M4, але і вийшли разом з ним у фінал голосування Mercedes-Benz C-Class і Ford F-150. Глобальні продажі переможця почнуться, нагадаємо, в четвертому кварталі цього року.

На відміну від вже знайомого нам "Мустанга" Volvo XC Coupe - свіжа новинка, його світова прем'єра відбулася в Детройті, і елегантний кросовер відразу ж зачарував журі, забравши одразу дві нагороди: як кращий концепт-кар і за використання інноваційних матеріалів. Він справив на дизайнерів краще враження, ніж Toyota FT-1 і Kia's GT4 Stinger, які конкурували з ним, і тим самим поклав початок своєї великої (в чому ми не сумніваємося) колекції нагород. XC Coupe, як ми вже знаємо, буде втілений серійно у вигляді наступного покоління Volvo XC90.
Зараз ви читаєте новину «Став відомий найкращий автомобіль Детройтського автошоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути