вівторок, 14 січня 2014 11:03

У Детройті дебютував концептуальний універсал Audi Аllroad Shooting Brake
7

Audi представила у Детройті концепт Аllroad Shooting Brake. Трьохдверний універсал з рисами кросовера дебютував вчора ввечері.

Audi Allroad Shooting Brake має габарити 4,2 метра в довжину, 1,85 метра в ширину і 1,41 метра у висоту. Колісна база складає 2,51 метра.

Автомобіль розрахований на чотирьох чоловік. Всередині - інноваційна концепція управління клімат-контролем, яка передбачає регулювання температури, інтенсивності і розподілу повітряного потоку, а також включення обігріву сидінь за допомогою рукояток, вбудованих в центральні частині круглих повітроводів.

У рух кросовер призводить система plug-in hybrid, яка розвиває сукупну потужність: 408 к. с. і максимальний крутний момент 650 Н·м. 1600-кілограмовий концепт розганяється з місця до 100 км/год за 4,6 секунди і розвиває максимальну швидкість 250 км/год (обмежена електронікою). При цьому середня витрата палива складає всього 1,9 літра на 100 км шляху (згідно з циклом NEDC), а автономність поїздки сягає 820 км.
Силова установка складається з бензинового двигуна 2,0 TFSI потужністю 292 к. с., 380 Н·м), а також електромотора, інтегрованого в шестиступінчасту коробку передач e-S tronic, які приводять в рух колеса передньої осі. Другий електродвигун встановлений на задній осі і приводить в рух задні колеса для забезпечення високої стійкості на слизькій дорозі або легкому бездоріжжі.
Зараз ви читаєте новину «У Детройті дебютував концептуальний універсал Audi Аllroad Shooting Brake». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути