середа, 29 січня 2014 13:30

Toyota показали, як буде виглядати новий позашляховик Lexus

Підрозділ компанії Toyota показали зображення нової моделі Lexus.

Нею стане компактний кросовер, побудований за мотивами концепт-кара LF-NX. Про це повідомляє видання Autoblog.

Прототип Lexus LF-NX був розроблений у двох модифікаціях. Перша дебютувала на Франкфуртському автосалоні у вересні минулого року і оснащувалася гібридною силовою установкою з 2,5-літровою бензиновою "четвіркою". Другий варіант показали на моторшоу в Токіо. Він відрізнявся невеликими доопрацюваннями екстер'єру і салону, а також наявністю дволітрового турбірованного двигуна під капотом.

Цей же агрегат буде встановлено і на серійну машину. Дизайн обох концепт-карів був неоднозначно зустрінутий відвідувачами автосалонів. Однак говорячи про зовнішність серійного позашляховика, у "Лексусі" не виключали можливості, дизайнерські рішення що були показані на LF-NX  з'являться і на товарному автомобілі. Це, за словами представників марки, стало б відповіддю на запити клієнтів, охочих їздити на більш виразних автомобілях. За попередніми даними, серійний Lexus LF-NX буде побудований на платформі Toyota RAV4.

Прем'єра кросовера відбудеться в березні на моторшоу в Женеві. Європейські продажі новинки, яка зможе поборотися за покупців з Range Rover Evoque і Audi Q3, почнуться влітку.
Зараз ви читаєте новину «Toyota показали, як буде виглядати новий позашляховик Lexus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути