середа, 26 листопада 2014 15:21

BMW до 100-річного ювілею підготує розкішний суперкар i9
5

Компанія BMW відзначатить своє 100-річчя випуском нового i9 - третьої моделі в лінійці суббренду BMW i. Не виключено, що агресивний плагін-гібрид вийде лише обмеженим тиражем.

Гібридний суперкар BMW i9 - проект іспанського дизайнера Карлоса Аліага Пастора. В автомобілі частково використані напрацювання з i8 і i3. За словами самого Пастора, в концепті поєдналися такі несумісні речі, як акула-молот, мигдальний горіх і гоночний катер. Саме цими формами дизайнер надихався, працюючи над проектом. В результаті головними особливостями BMW i9 стали агресивний дизайн і поліпшені технічні характеристики.

За попередніми даними, в гібридному BMW i9 буде встановлено 3,0-літровий 6-циліндровий бензиновий двигун потужністю 500 кінських сил. Можливості електродвигуна планують теж суттєво збільшити. В результаті i9 отримає "табун" 700 "коней", що дозволить йому розганятися до першої сотні за 4 секунди.

На ринку BMW i9 повинен з'явитися в 2016 році. 

Зараз ви читаєте новину «BMW до 100-річного ювілею підготує розкішний суперкар i9». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути