середа, 29 серпня 2012 11:00

Bentley показав на Московському автосалоні свій найпотужніший автомобіль
9

Фото: Фото: auto.vesti.ru

Bentley вирішив привезти на Московський автосалон свій найпотужніший автомобіль.

Купе Continental GT Speed отримав модифікований шестилітровий силовий агрегат конфігурації W12, потужність якого була збільшена спеціально для цієї моделі та сягнула в результаті 625 к.с., що на 50 "коней" більше. Відповідно, виріс і крутний момент - з 700 до 800 Нм. Агрегатується двигун з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач від ZF.

Завдяки такому поєднанню, повнопривідний спорткар розганяється до 100 км/год за 4,2 секунди, а його максимальна швидкість досягає 330 км/год. Мотор, до речі, оснащується системою рекуперації енергії, яка дозволила знизити витрату палива на 12% - в змішаному циклі флагман витрачає 14,5 л на 100 км. Як зазначає виробник, цей "автомат" і система рекуперації пропонуються для W12 вперше.

Зовні нове купе мало відрізняється від звичайного Continental GT. Дорожній просвіт зменшився всього на 10 мм. З особливо помітних деталей - нові 21-дюймові 10-спицеві колісні диски, а також видозмінені бампери і вихлопні труби. Нагадаємо, що виробник вже почав приймати замовлення на модель, а перші машини будуть доставлені покупця в жовтні поточного року.

Крім Continental GT Speed, Bentley привіз до Москви ще дві новинки, які отримали статус російських прем'єр. Це Mulsanne Executive Interior, який був представлений у Франкфурті минулого року та демонструє можливості компанії в області індивідуалізації машини, а також Continental GT V8 - вже знайоме всім купе, оснащене новим 4-літровим 8-циліндровим мотором, що розвиває 507 к.с. потужності і 660 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, раніше Bentley розсекретила офіційні ескізи своєї новинки - кабріолета на базі Mulsanne.

Зараз ви читаєте новину «Bentley показав на Московському автосалоні свій найпотужніший автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути