середа, 28 травня 2014 11:48

Bentley опублікували видеотизер свого першого серійного позашляховика
4

Компанія Bentley розповсюдила перший видеотизер серійного позашляховика, що дає уявлення про лінії кузова і деякі стилістичні елементи новинки.

За словами представників компанії, модель стане "найпотужнішим і найрозкішнішим позашляховиком в світі, який встановлює нові стандарти в сегменті".

Прем'єра позашляховика, який буде пропонуватися з декількома двигунами, відбудеться в 2016 році. Імовірно, до їх числа увійде твін-турбо мотор W12, який дозволить позашляховику розганятися до 320 кілометрів на годину. Крім того, британці офіційно підтвердили появу в 2017 році гібридної версії моделі.

Наприкінці травня стало відомо, що Bentley почав дорожні випробування позашляховика. На дороги був виведений так званий "мул" - агрегати новинки сховали під кузовом Audi Q7.

"Зелене світло" на розробку серійного варіанту позашляховика був дан навесні 2013 року, а ще через рік британці опублікували перше зображення моделі. По ньому стало зрозуміло, що зовнішній вигляд товарної версії буде відрізнятися від концепт-кара EXP 9 F, показаного в 2012 році.

Збірка найбільшого Bentley буде налагоджено на підприємстві "Фольксвагена" в словацькій Братиславі. Інвестиції у розробку та організацію виробництва новинки складуть 800 мільйонів фунтів стерлінгів (1,3 мільярда доларів). Орієнтовна вартість позашляховика - 190 тисяч доларів. Британська марка розраховує продавати по три тисячі машин на рік.

Зараз ви читаєте новину «Bentley опублікували видеотизер свого першого серійного позашляховика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути