понеділок, 18 червня 2012 15:31

"АвтоВАЗ" вирішив розпочати серійний випуск машин з автоматичною коробкою передач

"АвтоВАЗ" вирішив розпочати серійний випуск машин з автоматичною коробкою передач
"АвтоВАЗ" в серпні розпочне серійний випуск автомобілів Lada Granta з АКПП. Фото: caredge.ru

Російський автогігант "АвтоВАЗ" в серпні розпочне серійний випуск автомобілів Lada Granta з автоматичною коробкою перемикання передач (АКПП).

За словами представників японської компанії JATCO, яка поставлятиме АКПП на "АвтоВАЗ", російська компанія розраховує виробляти щорічно близько 80 тис. автомобілів Granta з "автоматом".

Крім того, як повідомляє корпоративне видання російського підприємства, JATCO вивчає можливості з організації виробництва на території Росії.

"З упевненістю говорити про наші подальші плани поки не можу. Якщо автомобілі з коробками JATCO, що випускаються на "АвтоВАЗі", добре продаватиметься, якщо споживач оцінить наш продукт, то не виключена і можливість організації нашого виробництва в Росії", - наводить видання слова президента японської компанії Такасі Хата.

Раніше стало відомо, що волзький завод в березні зібрав перші автомобілі Granta з 4-ступінчастою АКПП для проведення випробувань, всього в 2012 році буде зібрано близько 10 тис. машин Lada з "автоматом". АКПП поставляються із заводу в Японії.

JATCO в червні 2012 року презентувала російський офіс в Тольятті, 75% JATCO належить Nissan Motor Co., 15% - Mitsubishi Motors і 10% - Suzuki Motor Corporation.

"АвтоВАЗ" нині серійно не збирає автомобілі з АКПП.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" вирішив розпочати серійний випуск машин з автоматичною коробкою передач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути