Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2013 14:16

"АвтоВАЗ" хоче запустити серійне виробництво Lada Granta Sport

"АвтоВАЗ" хоче запустити серійне виробництво Lada Granta Sport
Фото: vesti.ru

Випуск "зарядженої" версії російського бюджетника Lada Granta Sport почнеться за один день до кінця календарної зими. Урочиста церемонія відкриття виробництва запланована на 27 лютого поточного року.

Як повідомляє російський автогігант, Lada Granta Sport, що отримала індекс 219059, є "дорожнj. версією" гоночних автомобілів Lada Granta Sport, які беруть участь у автоспортивних змаганнях. Новинка буде випускатися дрібними серіями.

Ключовими відмінностями спортивної "Гранти" від звичайної є спеціальні настройки двигуна, які збільшили потужність агрегату до 120 к.с., спеціальна фірмова підвіска, оригінальний "спортивний" обважування і елегантний інтер'єр.

Офіційного прайс-листа виробник поки не опублікував, але за попередніми даними, "заряджена" Granta обійдеться в 429 тис. руб. Про це повідомляла раніше "АвтоСреда" з посиланням на корпоративний вазовський телеканал. За даними видання, реалізацією машини будуть займатися тільки 50 найкращих дилерів Волзького автозаводу.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" хоче запустити серійне виробництво Lada Granta Sport». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути