Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 10:25

Audi розсекретила електроконцепт Urban e-Tron з 21-дюймовими колесами
5

Фото: Фото: Audi

Компанія Audi розсекретила ескізи концепт-кара, який має намір показати на Франкфуртському автосалоні. Прототип Urban e-Tron орієнтований на використання в міському середовищі і не схожий ні на один відомий концепт Audi.

В Audi заявляють, що Urban e-Tron не заснований на жодній існуючої моделі, тобто має власну платформу. Величезні 21-дюймові колеса винесені за межі кузова. Верхня частина корпусу зроблена зсувною - вона замінює звичні двері. Автомобіль має тільки два посадкових місця, причому водій і пасажир сидять один за одним у шаховому порядку. У Audi називають таку посадкову схему "1+1".

Концепт побудований з широким використанням ультрасучасних матеріалів заради максимального зниження ваги. За офіційними повідомленнями, він оснащений двома електродвигунами і комплектом літій-іонних батарей. Характеристики силової установки не розкриті. Підкреслюють тільки, що концепт орієнтований на спортивне емоційне водіння.

Чи є прототип результатом простого експерименту, чи його чекає якась більш конкретна доля, стане відомо під час Франкфуртської виставки. Не виключено, що в планах Audi є створення власного сімейства електрокарів на зразок BMW i.

Зараз ви читаєте новину «Audi розсекретила електроконцепт Urban e-Tron з 21-дюймовими колесами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути