середа, 19 червня 2013 15:47

Aston Martin офіційно розсекретила суперкар Vanquish
19

Aston Martin Vanquish Volante
Фото: Фото: astonmartin.com
Aston Martin Vanquish Volante
Aston Martin Vanquish Volante
Aston Martin Vanquish Volante
Aston Martin Vanquish Volante

Компанія Aston Martin офіційно розсекретила суперкар Vanquish в кузові кабріолет, який традиційно отримав ім'я Volante. Він отримав карбонові кузовні панелі, м'який складний верх і цінник - від 264 995 євро.

Технічно Vanquish-кабріолет практично не відрізняється від купе. Він отримав той же самий двигун - шестилітровий V12 потужністю 573 к.с. і 620 Нм крутного моменту, і ту ж саму коробку передач - шестиступінчасту АКПП Touchtronic 2. На прискорення до 100 км/год кабріолет витрачає ті ж самі 4,1 секунди, що і купе, так як розробникам вдалося домогтися мінімального підвищення ваги.

Незважаючи на те, що Vanquish Volante оснащений механізмом складання даху, він поважчав всього на 9 кг завдяки великому застосуванню карбону в конструкції кузова. Це рішення дозволило не тільки полегшити кабріолет, але і зробити його кузов більш жорстким. Сам дах можна скласти всього за 14 секунд, причому складається він таким чином, що не зменшує обсягу вантажного відсіку. Обсяг багажника дорівнює 279 літрам, що в два рази більше, ніж у попередника новинки DBS Volante.

Aston Martin Vanquish Volante оснащується також системою динамічного контролю стійкості та адаптивною підвіскою, яка може працювати в одному з трьох режимів - Normal, Sport і Track. Базова ціна кабріолета в Німеччині - 264 995 евро. Для порівняння: у США прайс починається з 297 995 доларів (приблизно 223,5 тисячі євро). У продаж новий кабріолет надійде наприкінці нинішнього року.

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin офіційно розсекретила суперкар Vanquish». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути