понеділок, 27 травня 2013 14:20

Aston Martin натякнув на підготовку таємничої новинки

Aston Martin натякнув на підготовку таємничої новинки
Aston Martin готує ще одну ювілейну модель. Фото: vesti.ru

Aston Martin готує ще одну ювілейну модель. Британський виробник спорткарів розповсюдив відеотізер, в якому продемонстровані деталі якогось спорткупе. Цілком можливо, йдеться про черговий концепт, покликаний відзначити столітній ювілей компанії.

Жодною інформацією виробник не поділився, змусивши шанувальників марки губитися в здогадах. Не виключено, що в ролику показаний не ювілейний концепт, а якась серійна модель (або просто нова версія вже існуючої моделі) - тим більше, нещодавно представлений "ювілейний" родстер СС100 в Aston Martin вже назвали "втіленням всього найкращого, що є у компанії".

/media/video/499167/1_499167.flv

За деякими припущеннями, британський виробник цим тизером міг почати підготовку потенційних покупців до появи нового Aston Martin Vanquish S слідом за представленим недавно Rapid S (у процесі рестайлінгу модель отримала букву S і була грунтовно доопрацьована - наприклад, мотор став потужнішим на 80 к.с .).

За іншою версією, тизер демонструє спеціальну модифікацію Aston Martin DB9, яка якраз може бути присвячена ювілею марки. На це припущення наштовхують показані в ролику деталі інтер'єру, які багато в чому збігаються з нинішнім DB9.

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin натякнув на підготовку таємничої новинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути