четвер, 17 травня 2012 14:28

Aston Martin готує новий концепт кросовера Lagonda
6

Фото: Фото: astonmartin.com

Британський виробник люксових суперкарів Aston Martin, який ще кілька років тому оголосив про повернення на ринок забутого колись бренду Lagonda, планує повернутися до цього проекту і готує не тільки нову версію концептуального кросовера, але і прототип другої моделі.

На поточний момент флагманом марки є модель DBS, але вона представляє Aston Martin не в найбільш динамічно зростаючому сегменті. Тому компанія має намір повернутися до розвитку свого проекту Lagonda. Нагадаємо, "Астон" оголосив про повернення цього бренду ще в 2009 році, представивши перший концепт кросовера. Однак відтоді про нього нічого не було чутно.

Як повідомляє Autocar з посиланням на главу марки Ульріха Беца, незважаючи на те, що перший варіант не отримав захоплених відгуків, проект "дуже навіть живий". Крім того, керівник компанії натякнув, що компанія планує "в найближчий рік" випустити оновлений концепт суперкроссовера і до того ж готує другий прототип, на цей раз седана.

Проте інший британський преміальний автовиробник також не дрімає. Bentley представив на минулому автосалоні в Женеві свій варіант кросовера люкс-класу, іменований порталом Falcon. Автомобіль поки дебютував у віце концепту, але компанія вже отримала перші, не самі похвальні відгуки, і планує змінити дизайн. Робота над проектом Bentley йде дуже активно. Але до того як обидва кроссовера потраплять на ринок, їм належить ще чимало дебютів - компанії повинні бути впевнені, що остаточний варіант буде відповідати очікуванням потенційних покупців, наприклад, китайців.

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin готує новий концепт кросовера Lagonda». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути