понеділок, 19 грудня 2011 10:27

Британці готують відкриту версію Aston Martin V12 Vantage

Суперкар Aston Martin V12 Vantage отримає в наступному році відкриту версію. Прем'єра новинки, найімовірніше, відбудеться на автосалоні в Женеві, який стартує в березні 2012 року. Найімовірніше, силовою установкою з родстером поділиться версія з жорстким дахом.

Про те, що британські виробники готують до виходу новий родстер, заявив керівник компанії Aston Martin Ульріх Бец. Про це повідомляє портал GT Spirit з посиланням на власні джерела. Перші натяки на появу у V12 Vantage відкритої версії виробники робили ще в 2009 році, але підтвердилася інформація тільки тепер.

За попередніми відомостями, родстер оснащуватиметься тим же силовим агрегатом, що і купе - шестилітровим 12-циліндровим мотором, що розвиває 550 к.с. і 570 Нм крутного моменту. Найімовірніше, озброєна таким чином новинка витратить на розгін до 100 км/год близько 4 секунд. Максимальна швидкість прогнозується на рівні 305 км/год. Британці мають намір представити новинку вже в березні 2012 року.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Дубайському автосалоні показали інкрустовані діамантами автомобілі

Крім того, за відомостями порталу GTSpirit, в Aston Martin також йде планомірна робота над наступником моделі DBS, що випускається з 2007 року. Це купе оснащується тим же двигуном, що й нинішнє покоління V12 Vantage, проте, за попередніми даними, після зміни поколінь його забезпечать 600-сильним мотором.

Зараз ви читаєте новину «Британці готують відкриту версію Aston Martin V12 Vantage». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути