пʼятниця, 26 серпня 2011 09:33

Aston Martin везе до Франкфурту серійний V12 Zagato

Британський виробник спорткарів Aston Martin готує масовий наступ на найближчий автосалон, який пройде у Франкфурті в середині вересня поточного року. Частиною великої експозиції бренду стане і спільне творіння "Астона" та відомого кузовного ательє - Aston Martin V12 Zagato.

Aston Martin обіцяє найбільшу експозицію своїх сучасних автомобілів, що коли-небудь приїжджала на автошоу. На автосалон у Франкфурт компанія привезе два примірники V12 Zagato, які пройшли "підготовку" на 24-годинній гонці на Нюрбургринзі.

На "візку" з високоміцного алюмінію і карбону встановлений потужний 6-літровий двигун V12, що розвиває 510 к.с. потужності і 570 нм крутного моменту.

Дрібносерійне виробництво дорожньої моделі вартістю 330 тис. фунтів стерлінгів почнеться влітку наступного року. Усього побудують 150 машин.

У Франкфурті компанія представить перші два примірники V12 Zagato в тій же комплектації, в якій модель виступала на перегонах в Німеччині, що включає спортивний аеродинамічний обвіс. Заводська команда, що готувала машину, навіть дала власні імена моделям - Zig та Zag.

Крім гоночного спорткара, на стенді компанії будуть представлені суперкар One-77 та дві новинки Virage і Vantage S. Разом з анонсом своєї участі у франкфуртському автосалоні, Aston Martin оприлюднив перші зображення дорожньої версії V12 Zagato, яка і піде у виробництво.

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin везе до Франкфурту серійний V12 Zagato». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути