середа, 08 серпня 2018 17:35

Як рекламують культовий Daewoo Lanos: добірка відео

За сім місяців нинішнього року українці придбали 287 тис. уживаних автомобілів. Найбільше на вторинному ринку купували Daewoo Lanos - більш ніж 6 тис.

Модель від 1997-го випускала південнокорейська компанія. Через 5 років виробництво перенесли на український Запорізький автомобільний завод.

Автор: bigmir)net
  Передньопривідний Daewoo Lanos південнокорейська компанія випускала з 1997-го у кузові 4-дверний седан, 3- і 5-дверний хетчбек.
Передньопривідний Daewoo Lanos південнокорейська компанія випускала з 1997-го у кузові 4-дверний седан, 3- і 5-дверний хетчбек.

Після 20 років випуску, у грудні 2017-го, повідомили про зняття моделі з виробництва. Причина - зниження попиту і ввезення автомобілів із іноземними номерами.

Gazeta.ua підготувала добірку реклами культового автомобіля Daewoo Lanos.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбивається найулюбленіший уживаний автомобіль українців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У будь-якій ситуації звалюй все на "євробляхи" - соцмережі відреагували на припинення випуску Lanos

Запорізький автомобілебудівний завод припинив виробництво моделі "Ланос". Причина — економічна ситуація в країні й зниження попиту на машини. Вплинуло й ввезення автомобілей на "євробляхах", зазначають у компанії "Укравто", до складу якої входить ЗАЗ.

Зараз ви читаєте новину «Як рекламують культовий Daewoo Lanos: добірка відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути