неділя, 05 серпня 2018 07:25

Як розбивається найулюбленіший уживаний автомобіль українців

З початку року українці купили287 тис. автомобілів з пробігом. Найпопулярніший уживаний автомобіль - Daewoo Lanos. За сім місяців продали більше 6,1 тис. авто.

Передньопривідний Daewoo Lanos південнокорейська компанія випускала з 1997-го у кузові 4-дверний седан, 3- і 5-дверний хетчбек. Над дизайном моделі працювали фахівці італійської студії Джорджетта Джуджаро. Вони розробили зовнішній вигляд перших автомобілів Volkswagen, Ferarri, BMW і Lexus.

Автор: pics-about-auto.com
  Виробництво Daewoo Lanos припинили торік у грудні.
Виробництво Daewoo Lanos припинили торік у грудні.

Через 5 років авто почали випускати в Україні на ЗАЗі. Протягом 2006-2011 Lanos був найпродаванішим у класі. Коштував від 177 тис. грн. Популярність автомобіля протягом 20 років - велика заслуга італійський спеціалістів, кажуть експерти.

Виробництво Daewoo Lanos припинили торік у грудні. Причина — економічна ситуація в країні й зниження попиту на машини. Вплинуло й ввезення автомобілів на "євробляхах".

Gazeta.ua підготувала добірку краш-тестів Daewoo Lanos.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбиваються найпопулярніші в Україні авто

Запорізький автомобілебудівний завод припинив виробництво моделі "Ланос". Причина — економічна ситуація в країні й зниження попиту на машини. Вплинуло й ввезення автомобілей на "євробляхах", зазначають у компанії "Укравто", до складу якої входить ЗАЗ.

Зараз ви читаєте новину «Як розбивається найулюбленіший уживаний автомобіль українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути