пʼятниця, 31 травня 2013 17:35

SIA-2013: Найсексуальніші дівчата автосалону
25

Фото: Фото: Володимр Мукан

На Міжнародному автосалоні SIA-2013, що проходить зараз у столичному виставковому центрі на Броварському проспекті, представлено більше 100 автомобілів. Біля кожного з них позує модель в одязі із логотипом бренду. Переважно всі одягнені у довгі вечірні сукні. Такий стиль відповідає цьогорічній презентації автосалону. Адже більшість нових моделей представляли відвідувачам у дусі "класики". Наприклад, кабріолет Opel демонстрували під супровід оркестру, накриття із Geely знімали після танцю балерин, а знайомство із новим позашляховиком Hyundai пройшло під гру скрипальок.

"Мені цей стиль більше подобається, ніж той, що був на минулорічному SIA. У довгій сукні відчуваєш себе статусніше, - розповідає модель Олена Кравченко. Вона роздає буклети біля входу у павільйон. - Я вже втретє на автомобільному заході. Після того, як вперше потрапила на "Автошоу на Столичному" намагаюся не пропускати автовиставок. Оскільки машини - це речі дорогі, то до них прикуто багато уваги журналістів, фотографів і телебачення. Нас теж увагою не обділяють. Минулого року познайомилася тут із одним фотографом. Він мені зробив дуже якісне портфоліо. На інших заходах така зустріч дуже малоймовірна".

Потрапляють дівчата на виставку через модельне агентство або соціальні мережі. Оксана Кучма працює моделлю вже 5 років.

"Мені цікаво на автомобільних виставках, хоча машини ще не маю, - каже дівчина. Вона працює на стенді корейської марки Ssang Yong. - Тут можна багато чого нового дізнатися про машини, відчути атмосферу свята. Правда, цьогорічна виставка SIA у порівнянні із попередніми ослабла, на ній менше прем'єр, ніж раніше. Зараз набагато масштабнішим стає "Автошоу на Столичному".

За словами учасниць виставки, на стенди автомобільних марок потрапити складніше, ніж на стенди продажу запчастин і аксесуарів. Щоб представляти автобренд, бажано мати подібний досвід. Моделі для участі у заході проходять щонайменше три кастинги. Перший по фото, два наступних проводить автосалон.

"Я потрапила й минулого року. Працювала на стенді китайської марки FAY. Тоді сподобалося. Тому беру участь і у цьогорічній виставці, - каже Анна Скобелєва. Вона одягнена у довгу синю сукню. Стоїть біля позашляховика Ssang Yong. - Я маю свою машину, тому цікаво подивитися й на інші автомобілі. Порівняти їх між собою".

Зараз ви читаєте новину «SIA-2013: Найсексуальніші дівчата автосалону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути