Ексклюзиви
субота, 07 вересня 2013 16:54

На пташиному ринку за тисячу гривень можна купити удава чи лисицю

На пташиному ринку за тисячу гривень можна купити удава чи лисицю
Фото: liveinternet.ru

Удавів і тропічних змій на пташиному ринку у Києві продає киянин Олександр В'ячеславович. Біля його кіоску вивіска "Удавы, тропические змеи и ящерицы, крокодилы и хамелеоны из любой точки мира". Покупців немає, тому продавець курить і п'є пиво.

"Змій добре купували перед Новим роком, а зараз торгівля не йде, - говорить Олександр В'ячеславович. - 28 грудня продав 4 тераріуми і 8 змій. Один чоловік купив на подарунок тещі, інший – начальниці. Цей плазун не займає багато місця у квартирі і приносить у дім гроші, бо де змія, там завжди багато золота".

У його кіоску чотири тераріуми зі зміями і один – з хамелеоном. Пітонів і полоз продає по 500 грн. Хамелеона можна купити за 300 грн. За імператорського удава доведеться викласти тисячу.

"На пташиному ринку можна купити будь-яку тварину – від лисиці до зебри і лева, - каже продавець. – Головне знати, у кого запитувати. Тут деякі продавці торгують мишами і тарганами, а на замовлення можуть і крокодильчика вам привезти. Он в того бородатого, - показує на кіоск навпроти, - можна замовити страусів. А торгує тут хом'яками. На ринку стоїть, бо тут легше знайти клієнта. Більшість покупців шукають через інтернет".

По сусідству Ольга Романівна торгує тарганами, мишами і рибками. Усі ціни в неї не перевищують 20 грн.

"Таргани і миші по 10 гривень, а хом'яки, морські свинки, пацюки – по 20 віддаю. Якщо візьмете рибок більше, ніж 10, то віддам півників і ріукінів по 15 гривень, - припрошує продавець. – Раніше торгувала папугами, але зараз на них попит впав. Колись була мода тримати вдома канарок чи папуг хвилястих. Зараз зрідка на подарунок купують нерозлучників. На них найбільший попит у період весіль і перед Днем Валентина".

Спанієлями і ротфейлерами торгує Вадим Борисюк. Під час розмови зізнається, що може привезти навіть лисицю.

"Зараз мода пішла замість собак заводити вовченя чи лисеня, - говорить Борисюк. - Лисичку можу за тисячу гривень достати. Їх часто беруть на подарунки. Ще модно тримати вдома єнота і чорнобурку. Ціни на них від 800 гривень".

Зараз ви читаєте новину «На пташиному ринку за тисячу гривень можна купити удава чи лисицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути