вівторок, 19 січня 2010 16:45

Медведєв наказав Зурабову готуватися до прибуття в Україну

Медведєв наказав Зурабову готуватися до прибуття в Україну

Президент Росії Дмитро Медведєв після першого туру президентських виборів на Україні звернувся до Михайла Зурабова із наказом бути готовим зайняти в Києві посаду посла РФ.

"Позавчора на Україні пройшли вибори - перший тур. Я сподіваюся, що в результаті остаточного підведення підсумків на Україні виникне дієздатна ефективна влада, налаштована на розвиток конструктивних, дружніх і всесторонніх відносин з Російською Федерацією", - сказав Медведєв в ході зустрічі із Зурабовим у вівторок в Москві.

"Я вважаю, що вам слід приступити до виконання посади посла на Україні і прагнути внести максимальний внесок до зміцнення дружнього характеру відносин між нашими країнами", - сказав президент РФ.

Голова Кремля, вимовивши напутливі слова, також призначив Зурабова на посаду спецпредставника президента Росії по розвитку торговельно-економічних відносин з Україною.

Нагадаємо, через конфлікт між діючим президентом Віктором Ющенком і Дмитром Медведєвим, Михайло Зурабов, призначений послом на Україні ще в 2009 році, досі не міг отримати від Києва підтвердження на вступ до посади і залишався в Москві.

Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв наказав Зурабову готуватися до прибуття в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути