понеділок, 07 грудня 2009 18:22

Черномирдін каже, що посол приїде вже наступного року

Черномирдін каже, що посол приїде вже наступного року
Радник Президента Російської Федерації Віктор Черномирдін прогнозує, що новий посол РФ в Україні Михайло Зурабов приїде до Києва наступного року.

Зокрема, відповідаючи сьогодні на запитання журналістів, коли в Україну приїде новий посол Росії, Черномирдін сказав: "Я думаю, наступного року".

"Не можу сказати, може й після виборів", - додав він.

На запитання, чи не вважає Черномирдін проколом РФ те, що російський посол досі не приїхав в Україну, тоді як Сполучені Штати Америки прислали свого посла до президентських виборів в Україні, Черномирдін відповів: "Чому ми повинні під американців підстроюватися. Посол призначений, посол буде. Готується людина. Для нього це нова робота".

Указ про призначення Зурабова послом РФ в Україні Президент Росії Дмитро Медведєв підписав 5 серпня.

Разом із тим, 11 серпня Медведєв направив відкрите послання главі Української держави Віктору Ющенку, в якому назвав політику України у роки його президентства відходом від принципів дружбу і партнерства з Росією і повідомив про рішення поки що не направляти в Україну нового російського посла.

Тим часом, 23 жовтня міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров сказав: "Михайло Юрійович Зурабов призначений послом РФ в Україні і готується до від"їзду до Києва. Його приїзд до Києва відбудеться, я переконаний, своєчасно", повідомляв УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін каже, що посол приїде вже наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути