вівторок, 06 жовтня 2009 20:36

Лавров каже, що Зурабов ще готується до приїзду в Київ

Лавров каже, що Зурабов ще готується до приїзду в Київ
Новопризначений Надзвичайний і Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов готується до приїзду в Київ.

Про це на брифінгу у Харкові повідомив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, відповідаючи на запитання журналістів, на якому рівні зараз знаходяться дипломатичні відносини між двома країнами й наскільки реальним є приїзд посла Росії в Київ до виборів Президента України.

"Наші дипломатичні відносини з Україною знаходяться на найвищому рівні, на рівні послів. Є посол України в Росії, є посол Росії в Україні, котрий готується до приїзду в Київ", - сказав Лавров.

Указ про призначення Зурабова Послом РФ в Україні був підписаний 5 серпня ц.р. 11 серпня Президент РФ Дмитро Медведєв направив відкрите послання главі Української держави Віктору Ющенку, в якому назвав політику України в роки його президентства відходом від принципів дружби і партнерства з Росією і повідомив про рішення поки що не направляти в Україну нового російського посла.

8 вересня, відповідаючи на запитання журналістів про те, коли Зурабов може відправитися до Києва, прес-секретар Президента РФ Наталія Тімакова зазначила: "Оскільки Президент Росії достатньо чітко сказав, що посол буде відправлений, коли ми вважатимемо, що є шанс до зміни відносин, поки що посол продовжує залишатися в Москві", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лавров каже, що Зурабов ще готується до приїзду в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути