субота, 20 вересня 2014 13:56

Захисник "Волині" одягнув футболку з відомим хітом про Путіна
2

Захисник луцької "Волині" Темур Парцванія не боїться висловити свою громадянську позицію. На одному з фото у соціальній мережі Парцванія одягнений у футболку з принтом тексту відомої української народної пісні про президента Росії.

Нагадаємо, Темур Парцванія - родом з Грузії. Він переїхав в Україну на початку 2008 року. Незабаром прийняв українське громадянство. В ДЮФЛ виступав за "Відрадний" та "Динамо" (Київ). Дебютував у "Динамо-2" 29 лютого 2008 року в матчі "Динамо-2" - ЦСКА (Київ) (3: 2). Влітку 2008 року відправився разом з першою командою "Динамо" на збори до Австрії.

У лютому 2010 року був запрошений на перегляд в київський "Арсенал". Футбольний клуб "Евіан", запросить Тимура на перегляд в липні 2012 року. В сезон 2012/13 виступав на правах оренди за запорізький "Металург". Потім перейшов у "Волинь". За луцький клуб дебютував 27 липня 2013 у виїзному матчі проти своєї колишньої команди запорізького "Металурга".

Провів 5 ігор за збірну України до 17 років. Разом з юнацькою збірною України до 19 років виграв чемпіонат Європи до 19 років, в фіналі Україна обіграла Англію (2:0).

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Волині" одягнув футболку з відомим хітом про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути