субота, 21 квітня 2012 12:06

За вихід з групи на Євро-2012 збірній Польщі обіцяють один мільйон євро

За вихід з групи на Євро-2012 збірній Польщі обіцяють один мільйон євро
ФОТО: sport.oboz.ua

Кожен гравець національної збірної Польщі отримає 15 тисяч євро за потрапляння до заявки команди на чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Крім цього за участь у кожному наступному матчі на стадії плей-офф футболістам виплатять додаткові 5 тисяч в європейській валюті (тобто 20 тисяч за гру). Відповідну бонусну систему затвердило керівництво Польського футбольного Союзу (PZPN).

Згідно з документами за кожну перемогу на груповій стадії на команду з 23 футболістів буде виділено півмільйона євро, а за нічию – 250 тисяч. За участь у чвертьфіналі "Кадра" отримає 1 мільйон в європейській валюті, півфіналі – 1,5 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох футболістів збірної Польщі вигнали з команди за пияцтво

Нарешті за поразку у вирішальному матчі турніру підопічні Францішека Смуда зможуть розраховувати на преміальні у розмірі 2,25 мільйона євро, а за здобуття трофею – 3,75 млн.

Цікаво, що фінансову нагороду гравцям польської дружини виплатять у злотих за курсом Національного банку Республіки Польща.

Нагадаємо, Федерація футболу України вже заробила мінімум 8 мільйонів євро за участь у Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі вже визначилися зі складом збірної на Євро-2012

Призовий фонд турніру був затверджений Виконкомом УЄФА в червні минулого року. Загальна сума виплат національним федераціям тих країн, які стануть учасниками фінального турніру, складе 196 мільйонів євро - це на 12 мільйонів більше, ніж на попередньому Євро в Австрії та Швейцарії.

Кожній збірній - учасниці фінального турніру гарантована фіксована сума у розмірі 8 мільйонів євро - за участь у Євро.

За кожну перемогу на груповому етапі збірна України може заробити по мільйону євро, за кожну нічию - 500 тисяч. Команда, яка зайняла третє місце в групі, додатково отримає мільйон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Польщі назвала попередню заявку на Євро-2012

Чвертьфіналістам буде виділено по 2 мільйони, півфіналістам - по 3, фіналістові - 4,5. Чемпіон Європи ж додатково отримає 7,5 мільйона євро. Загальний заробіток переможця може скласти 23,5 мільйона.

 

Зараз ви читаєте новину «За вихід з групи на Євро-2012 збірній Польщі обіцяють один мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути