четвер, 19 квітня 2012 10:58

"Українці роблять усе можливе та неможливе для Євро-2012" - Шевченко

"Українці роблять усе можливе та неможливе для Євро-2012" - Шевченко
Андрій Шевченко поспілкувався з англійськими ЗМІ ФОТО: ukraine2012.gov.ua

Україна ще не знала подібної відвідуваності стадіонів на матчах національного чемпіонату, яка, зокрема, спостерігається протягом останніх матчів на НСК "Олімпійський". Про це в інтерв'ю британським журналістам, які перебувають в Україні в рамках дводенного прес-туру, на тренувальній базі київського "Динамо" в Конча-Заспі заявив капітан збірної України Андрій Шевченко.

Він, зокрема, зазначив, що інвестиції, які вклала держава у стадіони – дуже важливі.

"Протягом останніх чотирьох ігор такого ще не траплялося, щоб матчі національного чемпіонату відвідувало по 50-60 тисяч фанів. Така кількість вболівальників іноді навіть не була присутня на поєдинках Ліги чемпіонів. А тепер – новий стадіон, його оновлена конструкція, хороші умови – усе це змушує людей приходити на футбол. І це дуже добре для підтримки футболу та футболістів", – наголосив Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Євро-2012 залишилось 50 днів

Посол Євро-2012 також відзначив чудову готовність до чемпіонату українських футбольних арен.

"Я, як футболіст, можу сказати, що стадіони, на яких ми граємо, – "Олімпійський" та "Донбас Арена" – знаходяться в прекрасному стані. Усі українці роблять усе можливе та неможливе, щоб Україна краще підготувалася до такого важливого турніру", – резюмував Шева представникам провідних британських медіа.

Нагадаємо, під час організованого прес-туру до України завітало близько 20 представників британських ЗМІ. Серед них – журналісти Reuters, "Sky Sports", BBC, "Financial Times", "The Independent", "The Times", Associated Press, "Observer", "Saturday Telegraph" та інших впливових видань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні презентували "Футбольний словник" до Євро-2012

Напередодні вони відвідали термінал "D" аеропорту "Бориспіль", тренувальну базу київського "Динамо" в Конча-Заспі, а також взяли участь в екскурсії на НСК "Олімпійський".

 

Зараз ви читаєте новину «"Українці роблять усе можливе та неможливе для Євро-2012" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути