пʼятниця, 20 квітня 2012 17:34

Польща не збиралась скасовувати візи з Україною на Євро-2012

Польща не збиралась скасовувати візи з Україною на Євро-2012
Польща передумала відміняти візи. Фото: hmelnyckiy.com

Візовий режим між Україною і Польщею на час проведення Чемпіонату Європи з футболу скасовуватися не буде. Про це заявив посол Польщі в Україні Генрик Литвин під час круглого столу в Києві в п'ятницю, 20 квітня, повідомляє "Укрінформ".

"Були очікування з української сторони, що буде радикальне рішення на час проведення Євро, говорилося, наприклад, про скасування віз на цей час. Але були спекуляції. Візи залишаються на час проведення Євро, на жаль", - сказав він.

За словами посла, формально ніколи не говорилося, що візи будуть скасовуватися, а відзначалося лише про технічні можливості полегшення перетину кордону та придбання віз.

"Можливі лише строкові полегшення щодо віз. Ми готуємося, щоб можна було отримати візу швидко і без формальних перешкод для вболівальників, у яких є квитки", - зазначив Литвин.

Він повідомив, що питаннями видачі віз футбольним уболівальникам під час проведення Євро-2012 займатиметься спеціально створена структура.

Разом з тим посол закликав уболівальників не зволікати з цим до останнього, а якомога швидше звертатися в польське посольство.

Зараз ви читаєте новину «Польща не збиралась скасовувати візи з Україною на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути