пʼятниця, 19 вересня 2014 17:14

Втікач Відіч, рука Маццарі: гравці "Інтера" раділи перемозі над "Дніпром"
23

Наставник "Інтера" Вальтер Маццарі
Фото: Ірина КОЗЮПА

"Дніпро" поступився "Інтеру" на старті групового етапу Ліги Європи. Єдиний гол у матчі на 71-й хвилині провів Даніло Д'Амброзіо. Буквально перед тим господарі залишилися у меншості через вилучення Руслана Ротаня.

"Звичайно, вилучення впливає на подальші події у матчі. Вдесятьох завжди складніше грати, ніж у повних складах, - каже після матчу голкіпер дніпрян Денис Бойко. - Певною мірою вилучення Ротаня вплинуло на гру, але не будемо все на це списувати. Ми повинні були перебудуватися і зіграти трохи по-іншому. Зробимо правильні висновки з цієї поразки і будемо рухатися далі".

Хавбек "Дніпра" Сергій Кравченко впевнений, що якби не вилучення, то матч завершився б із рахунком 0:0.

"Інтер" більше контролював м'яч, але суперник створив не так вже й багато небезпечних моментів. Не скажу, що ми награли на перемогу, але на поразку ми теж не заслужили", - сказав засмучений Кравченко.

Колишній гравець англійського "Манчестер Юнайтед" Неманья Відіч результатом залишився задоволений, хоча вважає, що "Інтер" міг себе краще проявити.

"Для нас матч не був легким. Але ми задоволені, що вдалося стартувати з перемоги і завоювати три очки", - сказав захисник.

Відіч єдиний з гравців "Інтера" погодився поспілкуватися з українськими журналістами. Відповів на три питання після чого видав ривок через всю мікст-зону в напрямку виходу на стоянку. Мабуть, боявся, що команда відправиться в аеропорт без нього.

Інші гравці "Інтера" говорили, що не можуть давати інтерв'ю без дозволу клубної прес-служби.

"Вибачте, але такі у нас правила, - з посмішкою говорить запасний голкіпер Томмазо Берні. - Скажу лише, що ми щасливі перемогти "Дніпро" на виїзді".

І справді, більшість гравців "Інтера" мали радісний вигляд. Наставника міланців Вальтера Маццарі результат також влаштував. Якщо напередодні матчу він був дуже зосередженим, то тепер мав розслаблений вигляд. Після прес-конференції він вийшов у мікст-зону до італійських журналістів. Під час спілкування підтримував ліву руку. Минулого тижня Маццарі зламав п'ясткову кістку. Але це не заважає йому працювати з командою.

В другому турі Ліги Європи "Дніпро" зіграє з французьким "Сент-Етьєнном" на виїзді. "Інтер" вдома прийме "Карабах". Матчі пройдуть 2-го жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Втікач Відіч, рука Маццарі: гравці "Інтера" раділи перемозі над "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути