неділя, 17 серпня 2014 20:39

Ультрас "Динамо" спалили прапор Росії

Ультрас "Динамо" спалили прапор Росії
sport.obozrevatel.com

Ультрас київського "Динамо" спалили прапор Росії під час матчу команди проти маріупольського "Іллічівця". Поєдинок проходить на "Олімпійському". Фанати запалили триколор у першому таймі. 

Також ультрас виконали відомий хіт про президента Росії Володимира Путіна, скандували "Хто не скаче, той москаль", співали патріотичні пісні та заряди.

Ультрас "Іллічівця" вивісили на своєму секторі банери "ПТН ПНХ" і "Вічна пам'ять". А також синьо-жовтий та червоно-чорний прапори. Загалом у гостьовому секторі було не більше десятка людей. Зазначимо, що всі матчі нового сезону команда зіграла на виїзді. Суперники відмовляються їхати у Маріуполь, адже на частині Донецької області триває боротьба з терористами.

Матч завершився перемогою киян з рахунком 4:1. Хет-триком відзначився Артем Кравець. Ще один гол на рахунку Олега Гусєва. Гол престижу провів Сергій Яворський.

Нагадаємо, ультрас луганської "Зорі" спалили прапор ЛНР на першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи проти норвезького "Мольде".  

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" спалили прапор Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути